Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Herontwikkeld in Den Haag

De President

Hoogwaardig wooncomplex op de plek van twee leegstaande kantoorpanden

Op de hoek van de Conradkade en de President Kennedylaan in Den Haag realiseerde Heembouw “De President”. Een hoogwaardig appartementencomplex, dat bestaat uit 157 appartementen: 133 vrije sector huur- en 24 koopappartementen. Onder het gebouw is een tweelaagse parkeergarage gebouwd. Klunder Architecten maakte het ontwerp.

“De President” werd ontwikkeld door de combinatie Conradstaete I, dat bestaat uit Zeilstra Vastgoedmanagement, Heembouw Wonen Ontwikkeling en Mahler Vastgoed Ontwikkeling. Pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN investeerde namens Pensioenfonds Metaal & Techniek in de 133 huurappartementen.

Heembouw Wonen realiseerde De President op de plek waar eerder twee leegstaande kantoorpanden stonden. Deze kantorenlocatie in verval, tastte de leefbaarheid in dit gebied aan. Samen met de gemeente Den Haag is gewerkt aan één van de grootste binnenstedelijke transformaties naar een nieuwe plek met woningen. Een aantrekkelijke woonomgeving waar mensen graag zijn, mede dankzij de ontwikkeling en realisatie van “De President”.

Meer weten?

Neem contact op met Guido Voermans of bekijk de projectpagina

Bekijk de projectpagina

Herontwikkeld in Den Haag

“Pragmatisch ondernemende ontwikkelende bouwer die weet hoe kansen te verzilveren en samen tot ontwikkelingen te komen. Die gedurende de bouw goede afstemming zoekt met MN en toezichthouders met als doel een tijdige en foutloze oplevering.” – MN Services

9.0
Klantcijfer