18 februari 2016

Collega’s van kantoor komen relatief weinig echt “op” de bouw. Dit kwam ter sprake tijdens een gesprek wat ik had met Silvia Jolink, sinds november 2015 in dienst als directiesecretaresse. Silvia vond dit jammer om te horen en besloot er werk van te maken.

Zo kwam het dat ik op 5 februari voor 30 collega’s een presentatie stond te geven over ons project “De Oevers van Roelofarendsveen”. Altijd spannend, maar zeker leuk om te doen. Om een leuke presentatie te geven hebben we veel foto’s verzameld van het team en van de werkzaamheden die we doen. Hiermee hopen we iedereen een goed beeld te geven van het werk op de bouw.

Geen dag op de bouw is hetzelfde

Op de bouw hebben we te maken met verschillende (weers)omstandigheden. Hierdoor moeten we soms snel schakelen om doelen toch volgens planning te kunnen behalen. Wij proberen hier met elkaar zo goed mogelijk op in te spelen. Vanaf half 7 is het op de bouw een komen en gaan van leveranciers en vrachtwagens. Als één van de uitvoerders ben je continu bezig om alles in goede banen te lijden en ervoor te zorgen dat iedereen door kan met zijn werk. De Oevers is een prachtig project met veel details. Wij doen echt ons uiterste best om de details zo goed mogelijk uit te voeren. Kwaliteit staat bij ons echt op de eerste plaats.

Werkplezier bouwplaats de Oevers Roelofarendsveen Heembouw

Hard werken en humor

Om alles voor de kopers op tijd af te krijgen werken we hard, snel en zo efficiënt mogelijk. Dit lukt ons alleen door een heel sterk teamgevoel. We werken inmiddels al ruim 1,5 jaar met een leuke club mensen op dit project, ruzie maken doen we niet. Humor vinden we belangrijk, er wordt onderling veel gelachen. Dit maakt ook dat wij goede resultaten kunnen boeken.

Uitvoeringsteam Heembouw De Oevers

Plekken waar mensen willen zijn

De wijk De Oevers ligt in een prachtige omgeving. Het is ontzettend mooi als zon hier opkomt boven het water en de bossen. Voor bewoners is dit echt een stukje extra woongenot.

Plekken waar mensen willen zijn uitvoering bouwplaats omgeving

Waar ben ik trots op?

Het is leuk om je werk aan collega’s en kennissen te kunnen laten zien. Ik ben dan ook vooral trots op de type projecten wat we hier mogen bouwen. Mooie woningen, prachtige appartementen welke we bouwen voor enthousiaste kopers. Daar ben ik trots op.

De koffie staat klaar…

En ik wil afsluiten met een oproep aan mijn collega’s. De koffie staat hier altijd klaar, kom gerust snel weer eens kijken als je in de buurt bent. Het is vanaf kantoor een prima wandeling ;-)

Nieuwsgierig?

Ben je nieuwsgierig hoe deze ochtend eruit zag. Hieronder een kleine impressie.

Om deze video te kunnen bekijken dient u marketing cookies te accepteren. Verander mijn toestemming