25 januari 2018

Vol trots werken we met zijn 250-en samen aan de mooiste projecten. Om plekken te creëren waar mensen willen wonen of werken. Het is niet toevallig dat in onze visie het woord ‘mensen’ staat. De oorsprong ligt hiervan in ons fundament.

 

Al decennia lang is voor ons de mens belangrijk. Voor de gebouwen en woningen die we ontwerpen en maken, maar ook zeker voor onze eigen organisatie. Doorslaggevend in deze filosofie is onze cultuur. Mijn collega Bjorn heeft onze waarden in deze blog mooi beschreven.  In onze cultuur kun je "je hele zelf" meenemen naar je werk. Dat klinkt misschien wat zweverig, maar respect en verbinding is in de praktijk voelbaar en zichtbaar. We zijn trots op Heembouw, ons werk en op elkaar.

Keurmerk Beste Werkgever 2018-2019

We zijn dan ook heel trots dat wij het Beste Werkgever 2017-2018 keurmerk hebben behaald met drie sterren. Het Beste Werkgevers Keurmerk is een eerlijk keurmerk dat alleen te behalen is, door wat eigen medewerkers over een organisatie zeggen als werkgever. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Effectory, een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in medewerkers feedback. Die drie sterren krijg je op het moment dat je 0,5 of meer punten boven het branchegemiddelde scoort.

Werken bij Heembouw Beste Werkgever 3 sterren

De Beste Werkgever score is natuurlijk mooi. Binnen Heembouw kijken wij vooral naar de score (en feedback) op bevlogenheid en betrokkenheid van onze mensen. We geloven dat het essentieel is dat mensen hun werk supergaaf vinden (bevlogen) en dat ook graag bij Heembouw doen (betrokken). Ik heb daar een eerdere blog over geschreven. We doen er heel veel aan om de beste mensen aan te trekken èn te behouden bij onze club. Dat doen met z’n 250-en, want onze mensen maken Heembouw zo’n mooie plek om te werken. Daarom wil ik ons keurmerk graag omdopen tot Beste Werknemers Club Keurmerk!

In februari dit jaar vragen we trouwens opnieuw aan onze mensen wat zij goed vinden gaan en wat er beter kan. We willen weten of de verbeterpunten van de vorige keer naar tevredenheid zijn opgepakt. En hoe bevlogen en betrokken onze mensen op dit moment zijn.

We keep you posted!