We zorgen binnen Heembouw niet alleen goed voor onze medewerkers, maar ook voor onze potentiële toekomstige collega’s. Jouw kennis en frisse blik bieden ons nieuwe inzichten en in ruil daarvoor geven we je graag de mogelijkheid om mee te werken met onze specialisten en professionals, een mooie samenwerking dus.

Meeloopstage

Volg jij een (technische) opleiding op mbo- of hbo-niveau, dan hebben wij voor jou de mogelijkheid om mee te lopen met een van onze professionals. Daarbij krijg je een kijkje in de keuken van bijvoorbeeld de werkvoorbereiding, of de uitvoering van een project. Daarbij laten we je graag kennismaken met onze Lean werkwijze en kan je ervaren wat de voordelen zijn van een volledig virtueel bouwproces. Want wij werken alle projecten in BIM uit. Wil je architect worden kan dat ook, we hebben dan een plek voor je bij Heembouw Architecten. Je kunt alle vragen stellen die in je opkomen en ontdekken waar jouw toekomstige baan uit zou kunnen bestaan. Staat dit idee je wel aan? Laat ons het weten!

Afstudeerstage

Ben jij je bijna klaar met je studie en moet je alleen nog die afstudeeropdracht opzetten, uitwerken en afronden? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ben jij een ondernemend type en weet je naar welk onderdeel van ons bedrijf je voorkeur uitgaat voor het uitvoeren van je onderzoek? Laat ons het weten! Wij denken graag met je mee en bekijken samen met je waar jij het beste terecht kunt voor je onderzoek.

Kom jij leren @Heembouw?

Solliciteren voor jouw stage kan via ons online sollicitatieformulier. Vertel ons in welke richting jij stage wilt lopen en waarom je dit bij Heembouw wilt doen. Waar wil je graag meer van weten Wonen, Kantoren of Bedrijfsruimten? Hoe lang moet je stage duren en voor hoeveel dagen per week ben je dan beschikbaar? Een leuke brief met je wensen en daarbij je CV met je opleiding geeft ons een goed beeld van wie je bent en wat je wilt.