Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en kijken naar de persoon achter de medewerker. We geloven in openheid en dat brengt ons een waardevolle samenwerking. We hebben plezier in het werk wat we doen en zijn trots op de resultaten die we leveren. Uit de tevredenheid van onze medewerkers blijkt dat ze goed op hun plek zijn bij Heembouw. Ook voor de tevredenheid van onze klanten gaan we voor een negen. En jij?

Heembouw Groep 2018

 

Bewandel met ons de weg naar succes. Realiseer met ons nog meer groei. Want we ontwikkelen ons voortdurend, als organisatie en jij als medewerker daarom ook. Continue verbetering van onze processen, ideeën en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend en daarom een onderdeel van ons ‘lean’ management. We nemen elkaar in vertrouwen, wijzen elkaar op kansen en bedreigingen en leren zo van onze fouten. In deze betrokken en collegiale setting kun jij je laten inspireren door de bezieling en het enthousiasme van de collega’s om je heen.

 

Benieuwd welke mogelijkheden we voor jouw loopbaan hebben?
Bekijk dan snel onze actuele vacatures.

 

#Warmbad

 

onboarding heembouw warm bad welkom nieuwe collega

Bij Heembouw treed je niet zomaar in dienst. Daar maken wij een echte belevenis van. We willen namelijk graag dat je onze organisatie van voor naar achter en van boven naar beneden helemaal kent. Waarom? Omdat we samenwerken zo belangrijk vinden. En hoe kun je goed samenwerken als je na een aantal maanden werken bijvoorbeeld nog steeds niet weet wie je moet hebben om de ontwikkeling van een bepaald project te bespreken? 

 

Daarom mag je de eerste twee maanden de organisatie in duiken. Je praat met zoveel mogelijk collega’s; soms zijn dat korte gesprekjes en in andere gevallen zijn dat echte diepte-interviews.

 

Je volgt een aantal basiscursussen, bijvoorbeeld voor de systemen waar je mee gaat werken en vormt je een mening over wat je allemaal hebt mogen ervaren die eerste maanden. En die mening horen we graag van je. Na zo’n twee maanden presenteer je jouw ervaringen en verbeteringen voor Heembouw. Zo leren we direct van jou!

 

#PersoonlijkeOntwikkeling

 

hr strategie Introductie nieuwe medewerkers.jpg

 

Na je eerste onderdompeling in het Heembouw bestaan, gooien we je niet zomaar in het diepe laten we je niet ineens zwemmen zonder bandjes. Je kunt altijd terecht bij je persoonlijke coach. Met je coach kun je praten over jouw individuele ontwikkelingen en de ontwikkelingen binnen het werk. Je hebt het dan bijvoorbeeld over communicatie, samenwerking, ambitie, persoonlijke vaardigheden en inhoud van je werk. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij namelijk heel belangrijk.

 

Zit je een periode wat minder in je vel, door welke oorzaak dan ook. Ook dan kun je terecht bij je coach. We zijn betrokken bij jouw welzijn en kijken graag met je mee welke mogelijkheden er bestaan om jou je weer beter te laten voelen.

 

#BouwenAanJeToekomst

Drones op de bouw innovatie Heembouw

 

Binnen Heembouw blijf je aan je toekomst bouwen. Jouw kennis en ontwikkeling zorgen voor jouw én voor ons succes. We hebben verschillende manier om te werken aan jouw groei die jou verder brengen in je huidige of een nieuwe functie. Denk aan een training, kennissessies met collega’s, coaching, team ontwikkeling of leren via e-learning.

 

Wat wil jij ontwikkelen? Waar wil jij naartoe in je loopbaan? Tijdens de ontwikkelgesprekken kun je aan je leidinggevende laten weten waar jouw wensen en dromen voor de toekomst liggen. We hebben de mooiste kansen om door te groeien en om jezelf te specialiseren, dus laat vooral van je horen!