Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Dat doen we niet alleen voor onze klanten, maar ook voor jou. We luisteren naar jouw wensen, denken met je mee en kijken naar jou als mens. We geloven in openheid en dat brengt ons een waardevolle samenwerking. We hebben plezier in het werk wat we doen en zijn trots op de resultaten die we leveren. Ons jaarlijks medewerkersonderzoek laat zien, dat de collega’s zich goed op hun plek voelen bij Heembouw. Zij geven gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer voor werken bij Heembouw. Voor onze klanten gaan we voor een negen of tien. En jij?

Groepsfoto Heembouw Rotterdam

Onze organisatie kenmerkt zich door grote betrokkenheid en bevlogenheid van de mensen. In deze omgeving kun jij je laten inspireren door de bezieling en het enthousiasme van de collega’s om je heen. Continue verbetering van onze processen, ideeën en kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend en daarom een onderdeel van onze ‘lean’ filosofie. We nemen elkaar in vertrouwen, wijzen elkaar op kansen en risico’s en leren zo van onze fouten. Innovatie is voor ons onderdeel van ons dagelijks werk. We vinden het belangrijk om steeds te zoeken naar nog betere oplossingen voor de klantvraag en slimmere manieren van werken. Daar krijg je ook alle ruimte voor.

Benieuwd welke mogelijkheden we voor jouw loopbaan hebben?
Bekijk dan snel onze vacatures.

#Kernwaarden

Heembouw heeft een sterke bedrijfscultuur. De kernwaarden vormen de basis van onze cultuur: de eigenschappen die ons bedrijf kenmerken en motiveren. En die ons onderscheidend maken.

De kernwaarden zijn: nieuwsgierig, origineel, verbindend, ambitieus en concreet. Past dit bij jou?

Cultuur

#Warmbad

Bij Heembouw treed je niet zomaar in dienst. Daar maken wij een echte belevenis van. We willen namelijk graag dat je onze organisatie van voor naar achter en van boven naar beneden helemaal kent. Waarom? Omdat we samenwerken zo belangrijk vinden. En hoe kun je goed samenwerken als je na een aantal maanden werken nog steeds niet weet bij wie je moet zijn om de ontwikkeling van een bepaald project te bespreken?

Daarom mag je de eerste paar maanden de organisatie in duiken. Je praat met zoveel mogelijk collega’s; soms zijn dat korte gesprekjes en in andere gevallen zijn dat echte diepte-interviews. We hebben een aantal workshops georganiseerd om het verleden, heden en toekomst van Heembouw te ontdekken. Ook ervaar je onze cultuur; wat wij belangrijk vinden en hoe we met elkaar en onze omgeving willen werken en omgaan.

Je volgt een aantal basiscursussen, bijvoorbeeld voor de systemen waar je mee gaat werken. Je vormt je een mening over wat je allemaal hebt gezien en hebt ervaren tijdens die eerste maanden. En die mening horen we graag van je. Na zo’n twee maanden presenteer je jouw ervaringen en verbeteringen voor Heembouw. Zo leren we direct van jou!

hr strategie Introductie nieuwe medewerkers.jpg

#PersoonlijkeOntwikkeling

Na je eerste onderdompeling in het Heembouw bestaan, gooien we je niet zomaar in het diepe. Jouw leidinggevende en coach/mentor is er voor jou om te praten over jouw individuele ontwikkeling. Je hebt het dan bijvoorbeeld over communicatie, samenwerking, ambitie, persoonlijke vaardigheden en inhoud van je werk. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij namelijk heel belangrijk.

Zit je een periode wat minder in je vel, door welke oorzaak dan ook? Ook dan kun je terecht bij je leidinggevende, coach of collega’s. We zijn betrokken bij jouw welzijn en kijken graag met je mee welke mogelijkheden er bestaan om jou je weer beter te laten voelen.

#BouwenAanJeToekomst

Binnen Heembouw blijf je aan je toekomst bouwen. Jouw kennis en ontwikkeling zorgen voor jouw én voor ons succes. We hebben verschillende manier om te werken aan jouw groei die jou verder brengen in je huidige of een nieuwe functie. Denk aan een training, kennissessies met collega’s, coaching, team ontwikkeling of leren via e-learning. We hebben vele voorbeelden van Heembouwers die carrièrestappen hebben gemaakt binnen Heembouw.

We doen ook veel om teams (nog) beter te laten samenwerken. Immers, de bouw draait om samenwerken. Daar willen wij kampioen in zijn en investeren daarom ook flink in teamontwikkeling.

Wat wil jij ontwikkelen? Waar wil jij naartoe in je loopbaan? Tijdens de ontwikkelgesprekken kun je aan je leidinggevende laten weten waar jouw wensen en dromen voor de toekomst liggen. We hebben de mooiste kansen om (door) te groeien en om jezelf te specialiseren, dus laat vooral van je horen!

Drones op de bouw innovatie Heembouw