Heembouw biedt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Voor jou, voor je team en voor de organisatie. Dat vinden wij heel belangrijk. Aandacht voor bouwen aan je eigen toekomst begint bij ons dan ook bij binnenkomst en kennen we eigenlijk geen einde. We zoeken steeds weer de verbinding met onze collega’s, leveranciers, onze omgeving en klanten. Zodat we samen komen tot de beste aanpak en de beste oplossing voor de klantvraag. En daar hoort ontwikkelen bij.

Introductietraject

Bij Heembouw treed je niet zomaar in dienst. Om je een vliegende start te bieden, doorloop je een uitgebreid introductieprogramma. We willen graag dat je onze organisatie écht leert kennen, van voor naar achter, van links naar rechts. Je houdt interviews met je nieuwe collega’s, bezoekt bouwplaatsen, woont workshops bij en volgt de cursussen die van jou van belang zijn. Na zo’n twee maanden vragen we je om een presentatie te geven over wat jou is opgevallen aan Heembouw en welke ideeën je hebt om onszelf te verbeteren.

IMG_1677.JPG

Blijven ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat je jouw talent verder kunt ontwikkelen. Door blijvend te investeren in  ontwikkeling en vaardigheden, halen we tenslotte het beste uit onszelf en kunnen we als organisatie jouw potentieel benutten en ons blijven verbeteren. Zo hebben we diverse trainingen op het gebied van coaching, communicatie en inhoudelijke thema’s. Ook hebben we teamontwikkeling voor (project)teams om de verbinding te zoeken met onze collega’s, leveranciers, onze omgeving en onze klanten. En zorgt ons Talentontwikkeltraject ervoor dat interne groei naar sleutelposities binnen onze organisatie een vanzelfsprekende doorloop kent.

ontwikkelen.jpg (1)

Persoonlijke wensen

Op individueel niveau wordt gekeken waar je persoonlijke wensen liggen. Tijdens ontwikkelgesprekken maken we aandacht voor jouw behoeften. Dat kan bijvoorbeeld leren zijn via (online) trainingen, of persoonlijke coaching. Om een goed beeld te krijgen waar iemand staat, wordt er regelmatig gebruik gemaakt van ontwikkelassessments. Dat biedt kansen om in jouw functie te blijven groeien of een mooie interne stap te maken. Want interne doorstroom naar een nieuwe plek binnen onze organisatie waar jij verder kunt ontplooien is er absoluut.

Lees meer over jouw carrière als young professional, of kijk meteen onderaan deze pagina of er een vacature is die jou aanspreekt.