Wij creëren plekken waar mensen willen werken.

Dit doen we met onze onderscheidende ontwerpende bouwer aanpak. Het integreren van ontwerp en realisatie levert state-of-the-art gebouwen op. Deze realiseren we het liefst voor innovatieve bedrijven die een positieve bijdrage leveren aan de gezondheid van mens en natuur. Wij zijn ambitieus en worden gedreven door uitdagende en complexe vraagstukken.

Deze vraagstukken vind je bij uitstek terug bij het creëren van gebouwen voor life science bedrijven. Onze specialistisch kennis en ervaring op het gebied van controlled environments, contamination control en laboratoria komen hierbij optimaal tot hun recht.

Wij zijn de Ontwerpende Bouwer

Onze unieke aanpak als ontwerpende bouwer komt juist van pas in de life science sector. Vanaf het opstellen van uw programma van eisen door ons eigen architectenbureau tot en met de validatie van uw opgeleverde pand, voeren wij de regie over het huisvestingsproces. Dit resulteert in een sneller, efficiënter en transparanter totaal proces en zorgt voor optimaal kwaliteit.

 

Turnkey proces Ontwerpende Bouwer

Wij creëren plekken waar mensen willen werken. Bij Heembouw is creëren het samenspel van bedenken, ontwerpen en realiseren. Door alles in één hand te houden, zijn wij integraal verantwoordelijk voor de succesvolle realisatie van uw life science gebouw.

 

Loading...