Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

17 februari 2021

Begin februari is Heembouw, op bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen, gestart met de realisatie van een hoogwaardig distributiecentrum. Het project is prominent gelegen aan de A73, A326 en omvat totaal 36.911m2 waarvan 1.400m2 kantoorruimte. Het DC is is geschikt voor één of twee huurders. De oplevering zal begin 2022 plaatsvinden.

Dit distributiecentrum is één van de drie projecten die dit jaar worden ontwikkeld door STELLAR DEVELOPMENT C.V., een samenwerking tussen Heembouw en STELLAR DEVELOPMENT B.V. uit Amsterdam. STELLAR DEVELOPMENT richt zich op de ontwikkeling van hoogwaardige projecten, waarbij de verbinding wordt gelegd tussen architectuur, natuur, technologie en functionaliteit. Onderdeel van het aspect “natuur” is hier onder andere aandacht voor de biodiversiteit en landschappelijke inpassing, waarbij specialisten als ecologen en landschapsarchitecten een belangrijke rol vervullen.

Naast DC Bijsterhuizen, wordt er ook gestart met de ontwikkeling van een distributiecentrum in Aalsmeer “Greenpark", medio zomer 2021 en in Utrecht “Lageweide", laatste kwartaal van 2021. Deze drie projecten zijn eind 2020 verworven door Union Real Estate GmbH.

DC_Bijsterhuizen_Vogelvlucht_Hires.jpg (1)

Groen en bio divers

DC Bijsterhuizen is ontworpen door Heembouw Architecten en heeft een moderne functionele uitstraling, waarbij er ruimere aandacht is besteed aan een groen en bio divers ontwerp van de buitenruimte(s).

BREEAM

Het gebouw zal dan ook het certificaat BREEAM “Very Good” dragen en beschikt over alle eigenschappen die men van een modern warehouse kan verwachten. Voor uitgebreidere informatie kunt u contact opnemen van Cushman & Wakefield (Sander van Tuyl of Guus Wolters), die de verhuur verzorgen.

Interessant? Wees sociaal