Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

29 september 2020

In opdracht van Allseas is Heembouw op maandag 28 september officieel gestart met de renovatie van het kantoor van Allseas langs de A13 in Delft. De drie losse gebouwen met een totale omvang van 15.000 m2 krijgen een duurzame en kwalitatieve upgrade.

Hierdoor ontstaat een comfortabel, duurzaam en toekomstbestendig kantoor. Heembouw zal de renovatie per gebouw gefaseerd uitvoeren, waarbij het bouwdeel in uitvoering tijdelijk leeg is. De overige bouwdelen blijven in gebruik. In juni 2020 zijn de eerste werkzaamheden gestart in het linker gebouw.

ALLSEAS---impressie-architect.jpg

 

Alle drie de gebouwen worden grondig gerenoveerd. Zowel het exterieur als het interieur krijgen een upgrade. De gebouwen worden met elkaar verbonden door nieuw te realiseren trappenhuizen. Het middelste gebouw krijgt een glazen dakopbouw met gebogen glas en een nieuwe entree met glazen gebogen panelen. Het linker gebouw krijgt een daktuin met terras en uitzicht op de A13. Ook worden het sanitair, de bedrijfskeuken en de bedrijfskantine grondig aangepakt.

De oplevering van het gehele project is naar verwachting Q2 2022. Het ontwerp is van MoMENT Architectuur en Atelierfront. Strategische partner Lomans Totaalinstallateur is verantwoordelijk voor de installaties. Allseas en Heembouw zijn geen onbekenden voor elkaar: in 2018 realiseerde Heembouw ook al de nieuwe productiefaciliteit voor Allseas in Heijningen.

Allseas is een aannemer met hoogwaardige technologie in de offshore energiemarkt en expert in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. De veelzijdige vloot van zelf ontworpen gespecialiseerde schepen werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde systemen.

Klik hier voor de projectpagina van Allseas Delft.

Interessant? Wees sociaal