Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

6 februari 2019

Heembouw is één van de exposanten op de Fruit Logistica. Met ruim 3.200 internationale standhouders en 78.000 bezoekers, is de Fruit Logistica 's werelds grootste vakbeurs op het gebied van groente en fruit. Met ons uitgebreide trackrecord in ontwerp en realisatie van huisvesting voor de food en foodgerelateerde sector, laten we hier zien, wat we voor onze klanten kunnen betekenen en welke toegevoegde waarde we kunnen leveren.

Op onze stand kunnen bezoekers kennismaken met de laatste innovaties en ontwikkelingen. Zo laten we zien hoe we big data inzetten om de beste vestigingslocatie te vinden, op basis van de criteria die voor onze klanten belangrijk zijn. Met de maptable maken we visueel, wat de ideale plek is. Met de HTC Vive kunnen bezoekers aan onze stand ervaren, hoe een ontwerp voor een nieuwe huisvesting tot leven komt dankzij virtual reality. De beheerapp DoccControl laat zien hoe gebouwen slimmer worden gemaakt en het beheer gemakkelijker.

Maptable
Maptable maakt data visueel

Sprekersprogramma

Tijdens de beursdagen komen verschillende sprekers uit meerdere disciplines op onze stand een presentatie geven over actuele onderwerpen die relevant zijn voor de foodsector. Wie meer wil weten over Indoor Farming of de laatste ontwikkelingen in de internationale tuinbouwsector, kan hierover op onze stand worden bijgepraat. Verder zijn er presentaties over interessante locaties als Dutch Fresh Port, Hines Fresh Park Venlo en het Foodcluster in de regio Rotterdam.

Spreker op stand
Presentatie indoor farming

De Fruit Logistica is van 6 tot en met 8 februari, in de Messe Berlijn. Heembouw is te vinden in het Holland Paviljoen, hal 3.2., stand C-16.

Interessant? Wees sociaal