Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

5 april 2019

In opdracht van woningcorporatie Woonplus heeft Heembouw 78 appartementen aan de Alphons Ariƫnsstraat in Schiedam in bewoonde staat energiezuiniger, veiliger en comfortabeler gemaakt. Afgelopen donderdag 4 april vierden we met Woonplus, onze ketenpartners, Habeon Architecten en de bewoners een opleverfeestje. Onder het genot van een hapje en drankje werd er geproost op de succesvolle samenwerking.

De woningen zijn van binnen en buiten aangepakt. Naast het nodige onderhoud en de energetische maatregelen is ook het wooncomfort voor de bewoners is verbeterd. Alle woningen kregen een nieuwe badkamer, toilet en keuken. Daarnaast zijn er nieuwe cv-installaties geplaatst, is er mechanische ventilatie aangebracht, zijn de balkons vernieuwd, de trappenhuizen aangepakt en de entrees van de flats vergroot.

Alphons Ariënsstraat Schiedam Woonplus oplevering

Goede samenwerking

De samenwerking tussen Woonplus en Heembouw is goed bevallen. En, minstens zo belangrijk, ook de huurders zijn over het algemeen tevreden. Zij zijn positief over de overlast beperkende maatregelen en tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. We zien dit duidelijk terug in het cijfer dat bewoners gaven, want ondanks de aanwezige overlast kregen we een gemiddelde van 7,3.

Interessant? Wees sociaal