Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

20 december 2018

Nadat 24 november de officiële verkoop van project Westend is gestart, is nu de eerste koopovereenkomst gesloten. Op het kantoor van Van der Meer Adviesgroep was een feestelijk taartmoment met de kopers en ontwikkelaar Heembouw. De eerste woning die nu verkocht is, is een woning van het type Toermalijn. Een zogenaamde nul-op-de-meter woning, gelegen op het Middeneiland van Westend, het eiland dat door Heembouw wordt ontwikkeld. Heembouw realiseert hier in de eerste fase 34 woningen, waarvoor veel belangstelling bestaat.

Wooncoördinator Daniëlle de Haan van Heembouw Wonen: “Dit is de eerste koopovereenkomst die we sluiten, en er staan al tekenafspraken voor verschillende andere woningen. We merken dat mensen erg gecharmeerd zijn van het plan, het ontwerp spreekt duidelijk aan. Deze kopers zijn ook super enthousiast, dat is heel leuk om te horen.”

westend-eerste-koopcontract.jpg

Eerste gasloze wijk Kaag en Braassem

“Wonen in Westend” wordt ontwikkeld aan de rand van het centrum van Roelofarendsveen, aan de Braassemdreef. Op drie eilanden: het Ooster-, Midden- en Westereiland, worden ca. 236 woningen gerealiseerd. Verschillende woningtypen, midden in de natuur en omgeven door heel veel water. De woningen zijn uiterst duurzaam, met vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen. Westend wordt bovendien de eerste wijk in Kaag en Braasem die compleet gasloos is. Heembouw en Kennemerland Beheer zijn de beide ontwikkelaars van het project en bezitten elk een deel van de gronden waarop zij zelf hun eigen woningen gaan ontwikkelen. De grondexploitatie wordt gezamenlijk uitgevoerd.

Meer weten?

Voor wie meer wil weten: de verkoopbrochure is verkrijgbaar bij de makelaars: Van der Meer Adviesgroep uit Roelofarendsveen of Fides Makelaars uit Leiden. Van de 34 woningen die Heembouw in de eerste fase gaat realiseren, zijn er nog enkele beschikbaar. Meer informatie staat op de website: woneninwestend.nl

Interessant? Wees sociaal