Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

7 oktober 2015

Tijdens de Logistica introduceert Heembouw de Heembouw Mobiliteitsscan. Deze maakt per locatie inzichtelijk waar een (logistieke) organisatie zich het best kan vestigen. Kijkend naar de vrachtwagenbewegingen, en dus de kosten, de reistijd van het personeel en de verkeersinformatie, biedt de Heembouw mobiliteitsscan onze klanten een integraal en objectief advies, op basis waarvan hij een goed gefundeerd besluit kan nemen over zijn toekomstige locatie. De Heembouw gronddatabank geeft vervolgens een beeld van de beschikbare gronden op en rond deze locatie. De gronddatabank en de mobiliteitsscan samen vormen een ijzersterke combinatie.

Van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 november vindt de Logistica plaats, dé vakbeurs voor de logistiek in de Benelux. Plaats van handeling: Jaarbeurs Utrecht. Evenals voorgaande edities is Heembouw ook dit jaar een van de deelnemende exposanten. Op onze stand in hal 11, B010, kunt u kennismaken met enkele van onze laatste innovaties.

 

STand Heembouw Logistica 2015

 

Meer weten?

Kom naar de Logistica, 10-13 november in de Jaarbeurs Utrecht en bezoek de stand van Heembouw: hal 11, stand B 010. U kunt hier uw gratis toegangskaart aanvragen.

Reserveer een plekje aan onze tafel tijdens één van de lunchsessies over de Mobiliteitsscan.

Interessant? Wees sociaal