Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

12 november 2014

Heembouw is onlangs gestart met de revitalisatie van een bestaande hal op de productiesite van Coca-Cola Enterprises in Dongen. De hal van 5.000 m2, die oorspronkelijk in gebruik was als opslagruimte voor verpakkingsmateriaal, wordt aangepast en verbouwd voor de implementatie van een nieuwe glaslijn.

Daarvoor zal onder andere de staalconstructie worden aangepast, en zal de vloer geheel vervangen worden. Verder zullen de noodzakelijke maatregelen worden genomen om aan de eisen  ten aanzien van de  hygiëne in een productieomgeving als deze te voldoen. 

Nieuwe hal Coca Cola achterwand

Heembouw is recent gestart met de werkzaamheden; de oplevering is eind van het jaar, zodat Coca-Cola Enterprises haar nieuwe glaslijn in januari kan gaan opbouwen. Arcadis maakte het ontwerp voor het masterplan. Uticon is verantwoordelijk voor de directievoering.

De werkzaamheden worden in een uiterst kort tijdbestek uitgevoerd. Deze korte  uitvoeringstermijn was een harde eis van Coca-Cola Enterprises. Op basis van haar jarenlange ervaring met de Lean-werkwijze heeft Heembouw overeenkomstig de klanteis de pull planning samen met haar leveranciers gemaakt en is, met het commitment van alle betrokken partijen, inmiddels gestart met de uitvoering. 

Interessant? Wees sociaal