Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Metamorfose hoofdkantoor BOVAG

Het hoofdkantoor van de BOVAG in Bunnik heeft een geheel nieuwe aanblik gekregen. Heembouw voerde de renovatie van het kantoor met een oppervlakte van ruim 4.500 m2 uit, naar een ontwerp van Zeinstra Veerbeek Architecten. De buitengevel heeft een complete metamorfose ondergaan door het aanbrengen van een nieuwe gevelbekleding en structuur. Om het pand geschikt te maken voor Het Nieuwe Werken is aan de entreezijde van het kantoor het gedeelte dat eerst buitenruimte was, bij het pand betrokken door het aanbrengen van een vliesgevel en een aantal daklichtstraten. Zo is een groot atrium en een imposante ontmoetingsruimte voor de medewerkers en alle aangesloten brancheorganisaties ontstaan. BOAG advies en management was bij dit project betrokken als adviseur en directievoerder.

Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-18.jpg
Opgeleverd
Bunnik
BOVAG
Zeinstra Veerbeek Architecten

Bekijk het project in beeld


Renovatie BOVAG-huis opgeleverd

31 augustus, 2013
1
8
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-02.jpg
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-17.jpg
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-13.jpg
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-19.jpg
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-25.jpg
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-20.jpg
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-18.jpg
Bovag-Bunnik-fotograaf Felipe van Laar-07.jpg

Hoogste punt in duurzame renovatie BOVAG-huis bereikt

5 april, 2013

Heembouw en Kuijpers Installaties werken in opdracht van BOVAG aan de renovatie van het BOVAG-huis in Bunnik. In oktober 2012 ging de bouw officieel van start. In augustus 2013 wordt het nieuwe pand opgeleverd en oktober in gebruik genomen. Inmiddels is het hoogste punt van het gebouw bereikt.

Bovag Hoogste punt.jpg