Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Bij het gemeentehuis van Lansingerland heeft Heembouw 459 stelkozijnen vervangen aan de zuidwestgevel. Na de oplevering van het gebouw in 2013, zijn er ernstige lekkageproblemen, en daardoor tochtklachten, ontstaan.

De Meranti stelkozijnen zijn vervangen voor een kunststof variant. Ook is de detaillering van de aansluitingen aangepast. Water kan de constructie op deze manier niet meer aantasten en het comfort van de medewerkers wordt weer optimaal. Gedurende de werkzaamheden bleef het gemeentehuis in gebruik. Om de overlast tot een minimum te beperken heeft Heembouw de binnenzijde van het werkgebied afscheiden met een geïsoleerd stofschot. 

Gemeentehuis Lansingerland Hans van Heeswijk architecten
9.0 Klanttevredenheid

"Onze ervaring met Heembouw is zeer positief, ze streven naar kwaliteit, open communicatie en streven ernaar het beste resultaat te behalen." Gemeente Lansingerland

Opgeleverd
Bergschenhoek
Gemeente Lansingerland

Vervangen stelkozijnen


Oplevering

14 september, 2018

Na een bouwperiode van ca. 7 maanden waarbij het pand gedurende deze periode in gebruik bleef, is begin september 2018 het project “herstellen gevelkozijnen” bij de Gemeente Lansingerland naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

De gevelkozijnen zijn in dezelfde stijl teruggebracht waardoor de uitstraling van het gebouw hetzelfde is gebleven, maar met een optimaal comfort voor de medewerkers van de gemeente.


Het gebouw staat in de steigers

7 juni, 2018
1
2
Gevelkozijnen Gemeente Lansingerland renovatie
Gevelkozijnen Gemeente Lansingerland renovatie