Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Een gezond en duurzaam kantoorgebouw

Bouwen of renoveren is altijd investeren in de lange termijn. Bij Heembouw bekijken we het rendement van uw nieuwbouw- of renovatieproject graag in een bredere context. Wij willen kantoren realiseren die in élk opzicht waarde creëren voor de toekomst. Waarde voor bedrijven die talent willen aantrekken en inspireren het beste uit zichzelf te halen. Waarde voor mensen die prettig en comfortabel willen werken in een gezonde omgeving. En waarde voor de leefbaarheid van onze omgeving in tijden van klimaatverandering. Hierbij kijken we nadrukkelijk ook naar de behoeften van de volgende generatie kantoorgebruikers.

Opel-Breda-(5).jpg

Toekomstklaar met Heembouw

Toekomstklaar met Heembouw is onze integrale aanpak voor het (her)ontwikkelen van gezonde, duurzame en toekomstbestendige kantoren. Heembouw heeft hiervoor alle expertises in eigen huis en maakt daarbij gebruik van de nieuwste technologieën. Samen met u ontwikkelen we een huisvestingsstrategie, we verdiepen ons in gebruikerswensen, vinden zo nodig een nieuwe locatie én maken het architectonisch ontwerp.


Al vóór we echt gaan bouwen, lopen we samen virtueel door uw nieuwe kantoor zodat u ziet hoe uw plannen straks tot leven komen.

Circulaire ontwerpprincipes

Ook in deze laatste fase ligt de regie bij één partij: Heembouw. Zo voorkomen we fouten, bewaken we de kwaliteit en zorgen we voor een efficiënte realisatie.

Wat onze Toekomstklaar met Heembouw aanpak onderscheidend maakt, is dat duurzaamheid en gezondheid onze drijfveer zijn in élke stap van het proces. Ons doel is kantoren te verwezenlijken die maximaal bijdragen aan het comfort en welzijn van gebruikers, nauwelijks energie gebruiken en geen CO2 uitstoten door onze circulaire ontwerpprincipes. Zo creëren we plekken waar mensen graag willen zijn. Ook in de toekomst.

Meer weten?
circulair-ontwerpen.jpg