Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Vertrouwen de basis voor vast partnership bij WTC Schiphol

De kantoren op het World Trade Center op Schiphol (WTC Schiphol) zijn continu in beweging. Vele ambitieuze, internationale georiënteerde bedrijven hebben in dit 65.000m² grote complex een mooie plek weten te bemachtigen op een steenworp afstand van de start- en landingsbanen van Schiphol.

Heembouw gaat in samenwerking met WTC Schiphol het complex weer upgraden. In 2014 is Heembouw gestart met een 1e showfloor om de “look&feel” te bepalen. Op basis van deze showfloor voert Heembouw nu gefaseerd de werkzaamheden uit over de verdiepingen die verdeeld zijn over 8 kantoortorens. Het complex grenst direct aan de terminals van Schiphol en heeft een zeer hoog serviceniveau. Dit serviceniveau zorgt er mede voor dat het complex een hoge bezettingsgraad heeft. De grootste uitdaging ligt erin om de werkzaamheden uit te voeren terwijl de business van de huurders doorgaat. Een uitstekende communicatie met de huurders is dan ook van essentieel belang; alles staat of valt met een goede communicatie.

Samen een plek creëren waar huurders graag werken

WTC Schiphol heeft vertrouwen uitgesproken richting Heembouw. De klantgerichte cultuur, de service gerichte houding en het sterke projectmanagement van Heembouw hebben WTC Schiphol doen besluiten voor Heembouw te kiezen. Samen hebben we de missie om WTC Schiphol nog aantrekkelijker te maken, waardoor het voor de huurders een plek is waar zij graag werken en verblijven.

Upgrade kantoren WTC Schiphol
Op steenworp afstand van de start- en landingsbanen van Schiphol

Onze menukaart: “waarmee kan ik u van dienst zijn?”

Om per verdieping en per verhuurbare ruimte snel te kunnen schakelen heeft Heembouw een “menukaart” opgesteld. De menukaart gebruikt WTC Schiphol om  samen met de huurder keuzes te maken voor de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. De menukaart laat ook in één oogopslag  zien wat de levertijden van de diverse onderdelen zijn. Duidelijke en makkelijke keuzemogelijkheden die zorgen voor een soepel proces, snelle uitvoeringstijd, beperking van overlast (uitvoering tijdens of buiten kantoortijden) en een tevreden huurder. Vooraf is duidelijk wat er van elkaar wordt verwacht en weet iedereen waar hij aan toe is.

Communicatie met de huurder

Voorafgaand aan de werkzaamheden stemt Heembouw de verwachtingen met de huurders af. Besproken wordt wanneer de werkzaamheden plaatsvinden , hoe deze ongemerkt kunnen worden uitgevoerd  en wat het eindresultaat is. Na oplevering volgt een evaluatie met de huurder om het proces voor een volgende huurder nog beter te maken.

Meer weten?

Neem contact op met Durk van Loon of bekijk de projectpagina

Bekijk de projectpagina

Gerenoveerd voor WTC Schiphol

"Een uitstekende partner die afspraken nakomt en dat ook binnen de planning doet."

8.0
Klantcijfer