Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Verduurzaming kantoren

Onze vernieuwde EnergieScan!

 

 

Vanaf eind volgend jaar is het wettelijk verplicht dat alle kantoren beschikken over ten minste energielabel C. De kantoorpanden met energielabel D of slechter mogen vanaf dan niet meer worden gebruikt.

 

Het energielabel wordt bepaald op basis van vele factoren. Daarom heeft Heembouw een gebruiksvriendelijke online EnergieScan ontwikkeld die u snel en overzichtelijk advies biedt in benodigde maatregelen en bijbehorende kosten.


De EnergieScans

De QuickScan biedt direct een energiebesparingsadvies op basis van de bouwmethodes in het bouwjaar van uw kantoor. > Doe nu de QuickScan

 

Door te kijken naar de bouwmethodes die gebruikt werden in het bouwjaar van uw kantoor, kunnen wij snel vaststellen wat de voordeligste besparingsmaatregelen zijn. Deze hebben wij inzichtelijk voor u op een rijtje gezet!

 


Weet u niet wat het bouwjaar van uw kantoor is?
> check het gemakkelijk hier in het BAG-register!

De Scan op Maat laat u de duurzame maatregelen in uw kantoor samenstellen, om daarop een maatwerk advies te bieden. > Doe nu de Scan op Maat

 

Op basis van het bouwjaar van het kantoor kunnen wij vaststellen welke bouw- en isolatiemethodes er gebruikt zijn in de bouw. In combinatie met uw gegevens, maken wij handmatig voor u een persoonlijk en vrijblijvend Energielabel maatregelenplan, inclusief kostenindicatie!

Inzicht in uw energiebesparingsmaatregelen.

Renoveren met Heembouw

Heembouw heeft in het verleden veel kennis en ervaring opgedaan in het duurzaam renoveren van kantoren van uiteenlopende bouwjaren. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld in een online EnergieScan waarbij per type kantoorgebouw bepaald is wat de meest kostenefficiënte maatregelen zijn om te voldoen aan Energielabel C. Factoren als bouwjaar, afmeting en het aantal verdiepingen zijn van invloed op de maatregelen en worden meegenomen in de maatregelen. Een gebouw uit 2001 kan met slechts LED-verlichting al op energielabel C uitkomen, terwijl een kantoor uit de jaren ’60 met energielabel G ingrijpender maatregelen nodig heeft om vanaf 2023 nog gebruikt te mogen worden. 

Energielabels kantoren

Wat moet u doen om aan Energielabel C te voldoen?

 

Er zijn vele verschillende maatregelen om u kantoor aan de eisen van Energielabel C te kunnen laten voldoen. Zo kunt u vloer-, dak- of gevelisolatie verbeteren, verbeterd glas in uw pand toepassen of bijvoorbeeld uw ketel vervangen. Maar in sommige gevallen kan het toepassen van LED verlichting of zonnepanelen op het dak uw kantoor al aan de eisen laten voldoen.

 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie!

Wat kost het om aan Energielabel C te voldoen?

 

De kosten van Energielabel verbetering zijn afhankelijk van de energiebesparende maatregelen die getroffen moeten worden in uw kantoor. Door de Scan op Maat in te vullen, kunnen wij persoonlijk voor u vaststellen welke maatregelen uw kantoor naar het benodigde Energielabel helpen. Dit delen we binnen enkele werkdagen met u, inclusief een kosten indicatie!