Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Verduurzaming kantoren

Vanaf 2023 is het wettelijk verplicht dat alle kantoorpanden minstens energielabel C hebben. Kantoren met energielabel D of slechter mogen vanaf dan niet meer gebruikt worden. Heembouw heeft een online QuickScan ontwikkeld om u snel inzicht te geven wat een upgrade naar Energielabel C kost. Na het invullen van uw gebouwgegevens in onze QuickScan ontvangt u van Heembouw binnen 2 werkdagen een kostenopgave om uw gebouw te laten voldoen aan de labelverplichting van 2023.

Heembouw heeft in het verleden veel kennis en ervaring opgedaan in het duurzaam renoveren van kantoren van uiteenlopende bouwjaren . Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld in een online QuickScan waarbij per type kantoorgebouw bepaald is wat de meest kostenefficiënte maatregelen zijn om te voldoen aan energielabel C. Factoren als bouwjaar, afmeting en het aantal verdiepingen zijn van invloed op de maatregelen en worden meegenomen in de maatregelen. Een gebouw uit 2001 kan met slechts LED-verlichting al op energielabel C uitkomen, terwijl een kantoor uit de jaren ’60 met energielabel G ingrijpender maatregelen nodig heeft om vanaf 2023 nog gebruikt te mogen worden. Vanuit kennis uit opgeleverde projecten van Heembouw en haar installatie partners  is er voor diverse kantoren bepaald welke maatregelen op de voordeligste manier leiden tot energielabel C.

 

Doe de QuickScan

Na het invullen van uw gebouwgegevens sturen wij u binnen 2 werkdagen een rapportage toe gericht op de maatregelen die u moet doen om het gebouw aan de labelverplichting in 2023 te laten voldoen.

De rapportage bevat een advies met maatregelen inclusief kostenindicatie, is vrijblijvend en wordt gratis aan u verstrekt na het invullen van onderstaande gegevens.

Gebouwgegevens:

Vul minimaal de velden met * in.

Uw gegevens:

Energielabels kantoren