Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Maakt een kantoor in jouw stijl bereikbaar

slimmHeader.png (1)

Het SLIMM kantoor

 

Als eigenaar van een midden- en kleinbedrijf laat je misschien maar één keer in je leven een eigen pand bouwen. Des te belangrijker dat het helemaal past bij jouw bedrijf. Het liefst gebouwd met een eigen identiteit, duurzaam, en met de mogelijkheid om ooit uit te breiden. Maar bovenal: een fijne en inspirerende werkplek voor jou en je medewerkers.

 

Maar is dat ook bereikbaar voor jouw bedrijf?

Jazeker, ontdek hier ons SLIMM Kantoor concept!

Ontdek SLIMM

 

 

Hoge gebruikskwaliteit

 

Onder architectuur ontworpen en toekomstbestendig, voor elke ondernemer die 800 tot 2.000 m2 kantoor nodig heeft. Kies eenvoudig de stijl die past bij de identiteit van jouw bedrijf, en geniet van zeer hoge gebruikskwaliteit door compleet doorontwikkelde technologie. Altijd met u als de gebruiker centraal.

 

 

 

Lage kosten

 

En dat alles nog betaalbaar ook. Het SLIMM concept is flexibel naar uw eigen idee in te richten, en eenvoudig uit te breiden. Door te werken met vaste stramienen is het ontwerpproces zeer snel en efficiënt, door de kortere bouwtijd, en lagere faalkosten. Hierdoor kunnen we u vanaf dag 1 prijszekerheid bieden.

1. Heembouw_SLIMM_Kantoor_2laags_C_zwart.jpg

 

3. Heembouw_SLIMM_Kantoor_3laags.jpg

Onder architectuur ontworpen en toekomstbestendig. Bereikbaar voor elke ondernemer.

SLIMM_kies-jouw-stijl.png

Binnen een jaar van ontwerp tot oplevering

 

 

Snelle oplevering is voor mkb’ers vaak belangrijk. Dat komt goed uit, want SLIMM versnelt het hele proces aanzienlijk. De ontwerpfase is 30% sneller afgerond door een overzichtelijk aantal keuzes. Het bouwen is 15% sneller klaar omdat alles tot op detail op elkaar is afgestemd. SLIMM is maatwerk met de snelheid van confectie.

 

 

Meer weten? Neem gerust contact met mij op!

SLIMM is typisch Heembouw

 

 

 

Heembouw creëert plekken waar mensen willen zijn en dat doen we ook met SLIMM. We bieden je tachtig jaar kennis en expertise als ontwerpende bouwer, met onze eigen architecten aan tafel. Dankzij virtueel bouwen kun je voor het bouwen al de sfeer van het pand proeven. En je weet vooraf altijd precies wat je betaalt.

 

 

Dat is nog eens SLIMM!