Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Waarde toevoegen aan bestaande gebouwen

allseas.jpg

Uw kantoor naar een hoger niveau?

De kans is groot dat u uw bedrijfsvastgoed nu nog niet optimaal benut. Dit is zonde, aangezien er vaak zoveel mooie mogelijkheden liggen!

 

Tevens zien wij vaak dat de kosten van de investering in een kantoor snel wordt terugverdiend, doordat het kantoor direct een veel hogere waarde vertegenwoordigd.

Bekijk de mogelijkheden >

De kans is groot dat uw vastgoed momenteel (nog) niet optimaal word benut.

Hoogwaardige kantoren schaars

 

Al jaren groeit de vraag naar hoogwaardige kantoren harder dan het aanbod. Dat blijkt ook weer uit cijfers van vastgoed onderzoeksbureau Dynamis uit 2020. Dit is in zwaar contrast met de hoge leegstand in het kwalitatief lagere kantoorsegment.

 

Wij hebben veel ervaring in het renoveren van oudere panden tot hoogwaardige en moderne kantoorruimte, ook met het behoudt van de oude karakteristieke stijlen! Ontdek die referentie projecten hier.

Wat is er mogelijk met uw kantoor?

 

Een kantoorrenovatie komt niet alleen het werkcomfort ten goede, dit heeft direct ook positieve gevolgen voor de huurprijs die u kunt ontvangen van eventuele huurders.

 

Door een dakopbouw op uw kantoor te realiseren, is het mogelijk om kantoorvloer toe te voegen aan uw huidige vastgoed. Met onze data kunnen wij direct inzichtelijk maken op welke kantoren dit mogelijk is. Onderstaande afbeeldingen geven uw een inkijkje in de dakopbouw die we voor Imtech Manotherm mochten realiseren!

Imtech Manotherm Dakopbouw Heembouw Kantoren.jpg

 

Waarom Heembouw?

 

Heembouw beschikt over alle expertise van het eerste ontwerp tot en met de realisatie van uw nieuwe kantoor. Hierdoor heeft u als opdrachtgever één aanspreekpunt, én niet te maken met meerdere partijen met tegenstrijdige belangen binnen uw project.

 

Het creëren van plekken waar mensen willen zijn, zien wij als een samenkomst van bedenken, maken en leveren. Zo kunnen we goede afspraken maken, snel schakelen, en heeft u slechts te maken met één vast contactpersoon! 

Een ontwerpende bouwer

 

Door onze eigen ontwikkelaars en architecten in te zetten in uw project, kunnen we nog nauwer samenwerken en het proces versnellen. Dit biedt grote voordelen voor beide partijen.

 

Door onze werkwijze kunnen wij u als opdrachtgever direct inzichtelijk maken wat u ontvangt, zonder bijkomende faalkosten en meer- of minderwerk. Geen discussie over details, en meer duidelijkheid voor u. U leest er meer over in dit blog.

Onze expertises

avioport-schiphol-amsterdam-in-uitvoering-wk-40_img_85221.jpg

Aanbouw bestaand kantoor

 

Wanneer er rondom uw pand nog ruimte is om uw kantoor uit te breiden is dit een goede oplossing. Door opdrachtgevers te betrekken, en nauw samen te werken met onze collega's van Heembouw Architecten, zijn we in staat om een aanbouw te realiseren die naadloos aansluit op de stijl van uw huidige pand.

 

 

 

2014-03-10-sivomatic-moerdijk (1).jpg

Dakopbouw bestaand kantoor

 

Vaak is het mogelijk om op uw bestaande pand extra ruimte te creëren door een dakopbouw. We beschikken over de data om direct inzichtelijk te maken op welke kantoren in Nederland een dakopbouw gerealiseerd mag worden. We helpen u graag om vrijblijvend uit te zoeken wat de mogelijkheden voor uw kantoorpand zijn! 

koppert-biological-systems-06-dsc8626.jpg

Uitbreiding kantoor met laboratoria

 

Heembouw heeft zeer ruime ervaring in de bouw van laboratoria en cleanrooms. Voor meerdere opdrachtgevers hebben we daarna ook de uitbreiding van hun pand mogen realiseren. De waardering die deze mooie opdrachtgevers uitspreken door wéér voor Heembouw als ontwerpende bouwer te kiezen, maakt ons natuurlijk trots!

 

 

 

bovag-hoogste-punt.jpg

Uitbreiding bestaand kantoor

 

In sommige gevallen is het in of rondom uw kantoor mogelijk om op een ruimte efficiënter te benutten. Door bijvoorbeeld een ruimte efficiënter te gebruiken of bij uw pand te trekken. Op deze manier konden we voor het hoofdkantoor van BOVAG een flinke uitbreiding realiseren!

Wat kan er met uw pand?