Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Renovatie Kantoren

Is uw kantoor klaar voor de toekomst?

Uw kantoor naar een hoger niveau brengen, is investeren in uw bedrijf. Het kantoor is dé plek waar uw werknemers samenkomen en het beste uit zichzelf moeten kunnen halen. Een leefbare, comfortabele en gezonde werkomgeving inspireert en motiveert uw werknemers. Daarom creëren wij plekken waar mensen willen werken.

Uw kantoor toekomstklaar?
keppel-verolme-3.jpg

Renoveren & Verbouwen

Behoefte aan een kwaliteitsupgrade of meer ruimte in uw kantoor?

 

In dat geval kan een uitbreiding of verbouwing de ideale oplossing zijn. In meerdere projecten hebben wij het ruimtegebrek van opdrachtgevers bijvoorbeeld met een dakopbouw kunnen verhelpen. Benieuwd wat er met uw pand mogelijk is? We kijken graag samen eens naar de mogelijkheden! Nu contact opnemen.

Wilt u renoveren, maar heeft u geen zin in een tijdelijke verhuizing?

 

Dan bent u bij Heembouw aan het juiste adres! Door vele voorgegane projecten hebben we ruime ervaring in het renoveren terwijl u doorwerkt. We beperken de verstoringen van uw bedrijfsproces tot een minimum, en denken met u mee door bijvoorbeeld te werken buiten reguliere kantoortijden of in het weekend.

Bekijk onze referentie projecten >.

_DSC9491.jpg

Kantoor verduurzamen - Doe de QuickScan

Vanaf 2023 zijn alle kantoorpanden in Nederland verplicht om minimaal aan energielabel C te voldoen. Om vanaf 2030 nog gebruik te mogen maken van uw kantoor, is het zelfs verplicht om over energielabel A te beschikken.

 

Benieuwd welke upgrades er voor uw kantoor nodig zijn om aan het benodigde energielabel te voldoen? Met de QuickScan ontdekt u het eenvoudig online.

Doe de QuickScan

Referentie Projecten

03_IMG_1302_6D_a.jpg

 

Metropolitan Kantoor

 

In samenwerking met Heembouw Architecten is kantoor Metropolitan aan de rand van de Zuidas in Amsterdam naar energielabel A++ verduurzaamd!
Meer lezen...

 

Keppel Verolme IMG_3345.jpg

 

Keppel Verolme

 

Voor het kantoor van Keppel Verolme in Rotterdam is een labelverbetering van energielabel G naar energielabel A gerealiseerd! Op ontwerp van Heembouw Architecten.
Meer lezen...

Upfield - The Wave Rotterdam (1).jpg

 

Upfield Rotterdam

 

Onder het iconische Unilever gebouw transformeerde Heembouw het monumentale gebouw - the Attic - naar moderne en hoogwaardige kantoorruimte voor Upfield. 
Meer lezen...

allseas-_2(1).jpg (1)

 

Allseas Delft

 

Heembouw realiseert hier een kwalitatieve en duurzame kantoorupgrade. De drie gebouwen krijgen een glazen verbinding, evenals een glazen dakopbouw.
Meer lezen...

 

Bekijk alle projecten >.