Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Wij creëren plekken waar mensen willen werken

Om dat te bereiken realiseren wij kantoren die in élk opzicht waarde creëren voor uw bedrijf. Kantoren die uw medewerkers inspireren en de mogelijkheid bieden het beste uit zichzelf te halen. Maar tegelijkertijd ook het talent van morgen aantrekken. En dat alles op een zo duurzaam mogelijk manier. Benieuwd hoe we dat doen?

Ontdek onze aanpak
NL20-008-01 Heembouw Orteliuslaan EXT01 v06.jpg

Over Heembouw

Waarom een ontwerpende bouwer?

 

Iets bedenken, maken en leveren. Die optelsom leidt tot de realisatie van uw plek. Door samen te werken met ons eigen bureau Heembouw Architecten, zijn er geen tegenstrijdige belangen tussen verschillende partijen binnen uw project. Dit maat het bouwproces sneller én aangenamer.

 

 

Eerste schets tot sleuteloverdracht

 

Heembouw bouwt graag turnkey. Dit betekent dat wij het hele bouwproces voor u faciliteren. Van het ontwerp tot en met de realisatie. Wij zijn uw enige contactpunt en nemen de verantwoordelijkheid over het gehele project. Dat is ontwerpend bouwen, volgens Heembouw.

 

Bekijk onze referentie projecten >.

Zoekt u bouwgrond? De Gronddatabank

Op de Gronddatabank kunt u zelf alle beschikbare bouwgrondlocaties in Nederland vinden voor uw toekomstige kantoor.

 

Op basis van data analyses creëert de Mobiliteitsscan inzicht in de ideale huisvestingslocatie voor uw bedrijf. Door onder meer rekening te houden met de reistijd van uw personeel, transportbewegingen en uw afzetgebied kunnen we, samen met u, de meest gunstige locaties voor uw bedrijf bepalen.

Bekijk de Gronddatabank.

handen (1).jpg
0-optie-homepage.jpg

De Kantoor Calculator

Hoeveel ruimte heeft u nodig in uw nieuwe kantoor? De Kantoor Calculator berekent eenvoudig en snel online voor u het minimale kavel- en kantooroppervlakte afgestemd op uw organisatie.

 

Ontvang vervolgens een ruimtelijk programma op basis van uw persoonlijke kantooradvies én meld u aan voor een vrijblijvend en kosteloos adviesgesprek met een van onze architecten.

Uw kantoor berekenen

Een kantoor bouwen

Circulair ontwerpen en bouwen

 

Heembouw is zich bewust van de impact van ons handelen op het milieu, en zijn we oprecht gedreven om beter te doen. Daarom is Heembouw koploper in het circulair bouwen. We leren dit, door te doen. Zo hadden we een wereldprimeur met de toepassing van circulair cement in de bouw van onze eigen huisvesting. 

Een kantoor op maat? Wat kost dat?

 

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. In bestaand vastgoed is het vaak lastig om een pand te vinden dat voldoet aan al uw eisen en wensen. Een maatwerk nieuwbouw kantoor is dan een oplossing. Dit blog biedt u meer informatie over de kosten van een kantoor op maat.

Referentie Projecten

NL20-008-01 Heembouw Orteliuslaan EXT02 v03 (1).jpg (1)

 

NVM


Naar ontwerp van Heembouw Architecten wordt in het Utrechtse Papendorp een gezond en duurzaam kantoor voor de NVM gerealiseerd.
Meer lezen...

ZOETERMEER_SAFESCAN_01_IMG_3342_6D_a.jpg (1)

 

Safescan


Voor Safescan werd een gebouw van circa 2.800m², verdeeld over kantoor- en bedrijfsruimte gerealiseerd. Naar ontwerp van Heembouw Architecten.
Meer lezen...

NIEUWVENNEP_SNOEKS_04_IMG_9593_6D_a.jpg

 

Snoeks Automotive


In Nieuw-Vennep werd een nieuw innovatiecentrum met hoofdkantoor voor Snoeks Automotive opgeleverd, op ontwerp van Heembouw Architecten.
Meer lezen...

Lomans_voorkant1.png (1)

 

Lomans


Op ontwerp van Heembouw Architecten wordt voor strategische partner Lomans Totaalinstallateur een kantoor met opleidingsfunctie en magazijn gerealiseerd.
Meer lezen...
 

Bekijk alle projecten >.

SLIMM Kantoor

Maak kennis met het SLIMM Kantoor. Een door architecten ontworpen, toekomstbestendig kantoor voor bedrijven die op zoek zijn naar en kantoor tussen de 800m² en 2.000m². 

 

Doordat het SLIMM concept in detail op elkaar is afgestemd, kan aanzienlijk sneller worden gebouwd, en geniet u van hoge gebruikskwaliteit tegen lage kosten. SLIMM is maatwerk met de snelheid van confectie.

Ontdek SLIMM
render_SLIMM.png