Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Cleanrooms en laboratoria

Heembouw is thuis in labs en cleanrooms

Werken in bijzondere werkomgevingen zoals laboratoria en cleanrooms vereist veel kennis en vakkundigheid. Dit geldt ook voor de realisatie van deze ruimtes. Door onze ruime ervaring en bouwkundige kennis in het realiseren van controlled environments, creëren wij samen met u, een plek die naadloos aansluit op uw bedrijfsproces. Benieuwd hoe we dat doen?

Meer over onze aanpak
Unilever verbouwing laboratoria 2018 (4).jpg

Onze expertise

Laboratorium of een cleanroom?

 

Hoewel er overeenkomsten zijn, hebben cleanrooms en laboratoria tegenstrijdige functionele ontwerpen. Door ruime ervaring en door u als opdrachtgever nauw in het ontwerpproces te betrekken, realiseren we bouwkundig én installatietechnisch hoogwaardige ruimten die perfect zijn afgestemd op uw proces. Lees hier meer over de verschillen tussen de ruimtes.

Wij zijn thuis in labs en cleanrooms!

 

Heembouw voelt zich thuis in de bouw van cleanrooms en laboratoria! Door vaste samenwerking met leveranciers die gespecialiseerd zijn in lab- en cleanroomtechnologie hebben wij al vele kantoren met hoogwaardige controlled environments mogen realiseren. Voor veel verschillende mooie opdrachtgevers. Daar zijn we trots op

 

Bekijk onze referentie projecten >

Location Intelligence

Nog geen bouwlocatie voor ogen?

 

Wij adviseren u graag op basis van onze Location Intelligence data analyse. Dit zijn data analyses waaruit we uw beste huisvestingslocaties kunnen bepalen op basis van onder andere: ontwikkelingen op de arbeidsmarkt, mobiliteit, transportbewegingen en andere factoren die relevant zijn voor uw bedrijf.

 

Neem zelf een kijkje op de Gronddatabank.

Ontdek Location Intelligence
handen (1).jpg

Over Heembouw

Waarom een ontwerpende bouwer?

 

De optelsom van bedenken, maken en leveren leidt tot de creatie van uw plek. Doordat wij nauw samenwerken met Heembouw Architecten, spelen er in uw project geen tegenstrijdige belangen. Dus kunnen we sneller en effectiever werken. Eén contactpunt, dat alles voor u regelt. Dat is ontwerpend bouwen, volgens Heembouw.

 

 

Een kantoor op maat? Wat kost dat?

 

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Zeker als er voor uw bedrijfsproces specifieke vereisten zijn, is het lastig om hier een geschikt pand voor te vinden. Een maatwerk nieuwbouw kantoor biedt dan uitkomst. In dit blog leest u meer over de kosten van een kantoor op maat.

Heembouw & HollandBIO

 

Heembouw is lid van HollandBIO. Als innovatieve partner van HollandBIO zoeken wij verbinding met de life sciences bedrijven in Nederland om samen te werken aan een maatschappij waarin biotechnologie optimaal wordt benut voor gezondheid, duurzaamheid en economische groei.

Logo HollandBIO-wide- TW.png

Referentie Projecten

02_Aplied_Medical_©Ossip (2).jpg

 

Applied Medical

 

Voor Applied Medical Europe realiseerde Heembouw het nieuwe hoofdkantoor, én mocht het vier jaar later ook de uitbreidende productielocatie opleveren.
Meer lezen...

1kite-hoofddorp-1-van-1-3.jpg

 

Kite Pharma

 

In Hoofddorp is voor Kite door Heembouw in zeer korte tijd een innovatieve state of the art productielocatie met kantoor gerealiseerd in een bestaande bedrijfshal.
Meer lezen...

Tjoapack web (1 van 1).jpg

 

Tjoapack

Als ontwerpende bouwer ontwerpt en realiseert Heembouw de uitbreiding van Tjoapack in Etten-Leur.
Meer lezen...

Nieuwbouw huisvesting Hittech Multin Ypenburg kantoor

 

Hittech Multin

 

Heembouw realiseerde de nieuwe huisvesting voor Hittech Multin in Ypenburg.
Meer lezen...

Service & onderhoud kantoren realiseert nieuwe ruimte Erasmus MC

 

Erasmus MC

 

In het Erasmus MC realiseerde Heembouw de nieuwe apotheek Daniel de Hoed.

Meer lezen...

RAAMSDONKSVEER_PRODULAB_03_IMG_1236_6D_a.jpg

 

Produlab Pharma

 

Heembouw realiseerde de nieuwe productielocatie voor Produlab Pharma in Raamsdonksveer.

Meer lezen...

Hukseflux  (1 van 1).jpg

 

Hukseflux

 

Heembouw realiseerde op Delftechpark de nieuwe huisvesting voor Hukseflux Thermal Sensors, een van de drie bedrijven in de wereld die zich volledig toeleggen op de ontwikkeling, ijking, assemblage en verkoop van warmtestroom- en warmtegeleidingssensoren.

Meer lezen...

Koppert-Biological-Systems-05.jpg (1)

 

Koppert

 

Voor Koppert Biological Systems werd een hoofdkantoor met laboratorium opgeleverd. Twee jaar later mochten we ook de uitbreiding realiseren.
Meer lezen...

26_TNO_Heembouw_©Ossip (2).jpg

 

TNO EMB Lab

 

Heembouw realiseerde in Delft voor TNO de nieuwbouw en renovatie van een laboratorium voor energie- en materiaaltechnologie.
Meer lezen...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk alle projecten >

Kantoor Calculator

Benieuwd hoe groot uw toekomstige kantoor met cleanroom of laboratorium (m²) moet worden? 

 

De Kantoor Calculator biedt u direct een goede indicatie van de benodigde kantoor- en kaveloppervlakte van uw toekomstige kantoor, op basis van uw persoonlijk organisatie. 

Bereken direct uw kantoor
0-optie-homepage.jpg (1)