Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Gebiedsontwikkeling

gebiedsontwikkeling terrein son en breugel met rhenus

Gebiedsontwikkeling

Met succesvolle concepten locaties in ontwikkeling brengen. Daar lopen we warm voor. Wij zetten graag onze marktkennis en verstand van bouwen in, om samen met lokale partijen een locatie te ontwikkelen. Dit kunnen nieuwe locaties zijn, maar ook bestaande locaties die herontwikkeld moeten worden. Heembouw  doet onderzoek naar de markt en gaat met het bestemmingsplan aan de slag als dat nodig is. Ons uitgebreide netwerk, commerciële feeling en de samenwerking met lokale bedrijfsmakelaars stelt ons in staat partijen te lokaliseren die zich op een bepaalde plek willen vestigen.

 

Herontwikkeling voormalig fabrieksterrein Son en Breugel

In opdracht van grondeigenaar Van Nieuwpoort Groep heeft Heembouw een groot deel van de voormalige Betonsonlocatie op Ekkersrijt in Son en Breugel herontwikkeld. Deze grond kwam beschikbaar omdat  Betonson, producent van prefab betonen vloeren en elementen, een deel van haar productie heeft verplaatst naar de Betonsonlocatie in Kampen. Heembouw werd door haar netwerk vroegtijdig getipt dat dit ging gebeuren en wist in korte tijd verschillende bedrijven te lokaliseren die zich graag wilden vestigen op deze zichtlocatie, langs de A50 en midden in de logistieke hotspot Noord Brabant.

Heembouw werd door haar netwerk vroegtijdig getipt dat dit ging gebeuren en wist in korte tijd verschillende bedrijven te lokaliseren die zich graag wilden vestigen op deze zichtlocatie, langs de A50 en midden in de logistieke hotspot Noord Brabant. In een periode van 18 maanden realiseerde Heembouw hier 3 mooie projecten: een nieuwe vestiging voor bouwgroothandel Bouwmaat, een nieuw duurzaam DC van 57.000 m2 voor logistiek dienstverlener Rhenus Logistics en voor PostNl werd hier een sorteercentrum door Heembouw gebouwd.