Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Betaalbare huur

Heembouw Betaalbaar-Huren-Plan

Nederland kampt met een groot tekort aan compacte, betaalbare en toekomstbestendige huurwoningen. Er is onvoldoende aanbod voor het groeiend aantal kleine en eenpersoonshuishoudens en daarnaast is er weinig doorstroming van ‘scheefhuurders’ naar een duurdere sociale huurwoning of vrije sector.

Het Heembouw Betaalbaar-Huren-Plan is een uniek totaalconcept voor het ontwikkelen, realiseren en exploiteren van betaalbare huurwoningen. Uniek, omdat het plan de lokale maatschappelijke behoefte én woonwensen op huishoudenniveau als vertrekpunt neemt. Uw huuraanbod sluit dus volledig aan op de lokale marktvraag. Bovendien: u hoeft niet zelf te investeren maar bent wel verzekerd van doorstroming  in de huurmarkt én van een mooie waardeontwikkeling van uw locatie/ woongebied. 

De 5 principes van Heembouw Betaalbaar-Huren-Plan:
  1. Lokale marktbehoefte en woonwensen als vertrekpunt .. door inzet Mijnwoontoekomst.nl. 
  2. Gegarandeerde afname en start bouw ... door onze samenwerking met beleggers en corporaties.
  3. Integrale gebiedsontwikkeling met betaalbare huur- en koopwoningen... indien de markt erom vraagt.
  4. Betere doorstroming, minder scheefwonen... uw politieke, beleidsmatige en maatschappelijke wensen zijn het vertrekpunt.
  5. Uniek totaalconcept, van ontwikkeling tot exploitatie ... wij onderzoeken de markt, staan garant voor afname en financiering, ontwikkelen het gebied én geven invulling aan exploitatie.