Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Verduurzamen woningvoorraad

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Vandaag de dag kiezen steeds meer woningbouwverenigingen voor het verduurzamen van de woningvoorraad. Een complexe opgave die u beter kunt oppakken in samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf. Heembouw heeft veel kennis en ervaring met het verduurzamen van verschillende soorten woningen. Met onze brede vakkennis starten wij ook graag aan het verduurzamen van uw woningvoorraad.

 

Bel ons

 

Tijdens het verduurzamen van de woningvoorraad luisteren we naar de bewoners

 

Zodra we starten aan een complex project is het belangrijk dat alle belangen die spelen mee worden genomen. Daarom stellen we zowel uw belangen als die van de bewoners te allen tijde centraal. Zo nemen wij bijvoorbeeld ook de draagvlakmeting voor onze rekening en garanderen hiermee de doorgang van een project. Heembouw bezoekt de bewoners voordat het verduurzamen van de woningvoorraad van start gaat. We brengen de technische situatie in kaart én luisteren naar de individuele behoeften van de bewoners binnen het project.

 

Relevante links

Vragen? Stel ze telefonisch

Wat uw projectwensen ook zijn; wij creëren plekken waar mensen willen wonen. De combinatie van het werken binnen concrete lijn en het luisteren naar uw wensen en die van de bewoners; maakt uw project tot een succes. Heeft u vragen over het verduurzamen van de woningvoorraad en wilt u hiervoor graag een afspraak maken? Bereik ons door te bellen naar 071 - 332 00 50. Ook voor het stellen van vragen belt u naar het bovengenoemde nummer.


Neem contact met ons op
Verduurzamen Bewonersbegeleiding Heembouw

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.