Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Turnkey bouwen

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Door te kiezen voor turnkey bouwen laat u zowel het ontwerp, het regelen van het juiste papierwerk als de bouw over aan ons. U wordt volledig ontzorgd en hoeft vrijwel niets meer te doen met betrekking tot het project. Het team van Heembouw neemt graag de volledige verantwoordelijkheid op het gebied van bouw, ontwerp en het regelen van de juiste papieren.

 

Bel ons

 

Door te kiezen voor turnkey bouwen wordt u van A tot Z door het bouwproces begeleid

 

Een bouwproject is een complexe klus. Kiest u voor uw bouwproject voor turnkey bouwen? Door deze keuze loodsen onze Heembouwers u op een efficiënte wijze door uw project. Van A tot Z. Al onze turnkey projecten worden in BIM uitgevoerd. Daarnaast nemen wij zaken zoals grondaankoop, vergunningen en de inrichting van uw bouwproject op ons. Wat uw project ook is, wij creëren te allen tijde plekken waar mensen willen zijn. Plekken waar mensen willen wonen en werken. Wonen, kantoren en bedrijfsruimten zijn de drie richtingen waarvoor wij turnkey bouwen uitvoeren.

 

Relevante links

Starten wij binnenkort met uw bouwproject?

Door een ruime ervaring, vakkennis en het werken in concrete lijnen leiden wij ook uw project tot een succes. Wilt u meer informatie over turnkey bouwen? Plan een afspraak in of stel uw vragen telefonisch via het nummer 071 - 332 00 50.

Neem contact met ons op
Turnkey oplevering

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.