Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Projectontwikkelaar

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Een projectontwikkelaar die u gedurende uw bouwproject begeleidt is Heembouw. Met jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsruimten, kantoren en wonen nemen wij ook graag uw project op ons. Gedurende het ontwerpen en bouwen gebruiken wij uw eisen en wensen als uitgangspunt, waardoor u te allen tijde verzekerd bent van een resultaat zoals ú dat wilt.

 

Bel ons

 

Wat u kunt verwachten van Heembouw als projectontwikkelaar?

 één dak. Wij werken met ons architectenbureau Heembouw Architecten, zodat we zowel het ontwerp als uitvoering concreet kunnen houden. Zodra u uw projectwensen kenbaar heeft gemaakt doorlopen we gezamenlijk een aantal stappen. Gedurende deze stappen houden we te allen tijde uw situatie in beeld. Wat vindt ú belangrijk? Welke elementen moeten terugkomen in het door ons opgeleverde project? Door het stappenplan met u te doorlopen bieden wij u een volledig project aan als projectontwikkelaar. Van het leggen van de eerste steen tot de oplevering; wij begeleiden u door het gehele traject.

 

Relevante links

Wat voor project staat er bij u op de planning?

Grote en kleinschalige projecten. Projecten voor bedrijven, kantoren en wonen. Wat voor project staat er bij u op de planning? En bent u benieuwd hoe wij u als projectontwikkelaar kunnen begeleiden? Neem contact met ons op via 071 - 332 00 50. Wij streven ernaar om uw ambities zo goed mogelijk in te vullen.


Neem contact met ons op
Projectontwikkeling Start Bouw

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.