Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Nieuwbouw logistiek

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

De nieuwbouw voor uw logistiek is een project dat u beter over kunt laten aan een gespecialiseerd bedrijf. Een bedrijf dat voor u het project turnkey uit kan voeren. Heembouw gaat graag voor u aan de slag. Wij werken met duurzame materialen en innovatie staat te allen tijde bij ons voorop. Ontwerpen en bouwen wij binnenkort een nieuwbouw voor uw logistiek? Maak uw wensen aan ons kenbaar en het team van Heembouw gaat er voor u mee aan de slag.

 

Bel ons

 

Een nieuwbouw voor uw logistiek wordt ontworpen door ons eigen architectenbureau

 

Strakke lijnen. Een efficiënte indeling. En een pand dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsproces. Dit zijn enkele voorbeelden die terugkomen in het ontwerp van de nieuwbouw voor uw logistiek. Wij hebben een eigen architectenbureau in huis, genaamd Heembouw Architecten. Doordat wij het project van A tot Z kunnen uitvoeren, werken wij concreet en weet u te allen tijde waar u aan toe bent. En dat is wel zo fijn, nietwaar?

 

Relevante links

Gaan wij met uw project starten?

Wilt u uw project gedeeltelijk of volledig aan ons overlaten? Een bedrijfsruimte of kantoor met aangrenzend logistiek centrum laten bouwen? Wat uw wensen ook zijn, wij maken graag kennis met u. Het plannen van een afspraak of het opvragen van meer informatie kan telefonisch via het nummer 071 - 332 00 50.

Neem contact met ons op
Nieuwbouw logistiek DC

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.