Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Kantoor bouwen

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Een kantoor laten bouwen volgens de laatste innovatieve ontwikkelingen. Een kantoor dat naadloos aansluit op uw bedrijfsimago én aansluit bij uw wensen en eisen. Dit zijn slechts enkele punten waarvan u bent gegarandeerd zodra u Heembouw inschakelt. Wij ontwikkelen projecten die het verschil maken en ontwikkelen en creëren plekken waar mensen willen werken. Laat u uw kantoor bouwen door Heembouw?

 

Bel ons

 

Een kantoor bouwen wij na en uitgebreid ontwerpproces

 

Een uitbreiding van een bestaand pand. De renovatie van een oud gebouw. Of een nieuw pand, ontworpen door ons eigen architectenbureau. Op het gebied van bouw en ontwerp zijn wij u graag van dienst. Wat uw project ook is, door ons in te schakelen weet u zeker dat er een plek wordt gecreëerd waar mensen willen werken. En plek waar mensen graag willen zijn. Neemt u alvast een kijkje in ons online porfolio voor een overzicht van projecten die momenteel in voorbereiding, in uitvoering of opgeleverd zijn. 

 

Relevante links

Maak uw projectwensen kenbaar

Wilt u een nieuw kantoor laten bouwen of uw bestaande kantoor verduurzamen? Uw huidige kantoor voorzien van een nieuw interieur of een oud pand renoveren zodat er een plek ontstaat waar mensen willen werken? Maak uw projectwensen aan ons kenbaar. Wij maken graag kennis met u middels een persoonlijke afspraak. Hiervoor belt u naar 071 - 332 00 50.

Neem contact met ons op
Kantoor Bouwen digitaal opleveren ipad edcontrols

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.