Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Innovatie bouw

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Er vindt continu innovatie binnen de bouw plaats, hier gaan wij graag in mee. Innovatie is dan ook één van onze strategische keuzes. Door deze positieve ontwikkelingen zijn wij u nog beter van dienst. De innovaties passen wij graag toe binnen uw project. Start Heembouw binnenkort aan uw project waarin de laatste innovaties worden meegenomen?

 

Bel ons

 

We brengen innovatie in uw project binnen de bouw

 

Binnen ieder project streven wij naar het creëren van plekken waar mensen willen zijn, wonen en werken. Fraaie ontwerpen worden gemaakt door ons eigen architectenbureau en tijdens de bouw worden de laatste innovaties meegenomen. Wat dacht u van innovaties zoals:

  • Virtueel door uw gebouw lopen nog voordat het gebouwd is
  • Stroom opwekken met glas
  • Met 3D printers worden 3-dimensionale objecten vanuit een BIM omgeving geprint
  • Het inzetten van drones voor inmeten en inspecties

Van kleinschalige tot grootschalige projecten en van nieuwbouw tot renovatie van bestaande panden. Te allen tijde nemen wij de laatste innovaties mee. Wat voor project staat er bij u op de planning?

 

Relevante links

Waarmee zijn wij u van dienst?

Laat u het ontwerp en bouw aan ons over met de laatste innovaties? Of gaat uw voorkeur uit naar een gedeeltelijke uitbesteding? Wat uw wensen ook zijn, wij horen het graag. Voor het maken van een afspraak maken of het opvragen van meer informatie belt u naar 071 - 332 00 50.

Neem contact met ons op
Innovatie Drones Inspectie

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.