Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Gebiedsontwikkeling

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

U heeft een geweldig concept op papier staan, maar hiervoor moet eerst gebiedsontwikkeling plaatsvinden. Bijvoorbeeld omdat een bestaande locatie opnieuw ontwikkeld moet worden of dat een nieuwe locatie vrij moet worden gegeven. Maar aan welke partij laat u dit over? Op basis van uw wensen creëert het team van Heembouw plekken waar mensen willen wonen. Gaan wij ook met uw woonproject aan de slag?  

 

Bel ons

 

Wij creëren een ideale leefomgeving nadat gebiedsontwikkeling plaats heeft gekomen

 

Zodra gebiedsontwikkeling tot stand moet komen, is marktkennis essentieel. Als geen ander begrijpen wij dat. Daarom onderzoeken we de kansen die de markt en de buurt te bieden hebben. Zijn de kansen in kaart gebracht en heeft gebiedsontwikkeling plaatsgevonden? In dat geval starten we aan uw woningbouwproject. Te allen tijde streven we naar het ontwikkelen van plekken waar mensen willen wonen. Van nieuwbouw tot aan renovatie. Al onze projecten hebben als doel een ideale omgeving te realiseren voor bewoners. En plek waar bewoners zich thuis voelen.

 

Relevante links

Kom in contact en maak uw vragen kenbaar

Heeft u vragen over onze diensten? Vragen over hoe uw gebiedsontwikkeling tot stand kan komen? Of heeft u overige vragen? Plan een afspraak in of vraag informatie op door te bellen naar 071 - 332 00 50.


Neem contact met ons op
Gebiedsontwikkeling Wonen

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.