Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Energielabel kantoor

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Het is begrijpelijk dat u een aantrekkelijk energielabel voor uw kantoor wilt. Kantoorgebouwen zijn namelijk de grootste milieuvervuilers in Nederland. De overheid wil deze manier van vervuiling daarom tegengaan en verplicht u om vanaf 2023 in het bezit te zijn van energielabel C voor uw kantoor. Maar hoe krijgt u dit label? Het antwoord is eenvoudig. Heembouw verduurzaamt uw kantoor. Met de juiste aanpassingen bent u klaar voor 2023. 

↓ Doe nu de online EnergieScan ↓.

 

 


Via welke middelen krijgt u een gunstig energielabel op uw kantoor?

 

De CO2-uitstoot van gebouwen is groter dan die van de industrie en het verkeer bij elkaar. U wilt deze negatieve impact op het milieu het liefste voorkomen, nietwaar? In dat geval kunt u tal van maatregelen ondernemen voor het behalen van een gunstig energielabel, al dan niet uw kantoor energieneutraal te maken. Door Heembouw in te schakelen is uw kantoor binnen de kortste keren verduurzaamd. Maar hoe verduurzamen wij? Enkele voorbeelden van maatregelen waar u voor kunt kiezen zijn:

  • Ledverlichting met slimme schakeling;
  • Verhoging van de isolatiewaarden van uw gevel, glas en kozijnen;
  • Lage temperatuur verwarming door klimaatplafonds.

Wenst u eigenaar te zijn van een energieneutraal kantoor? Een kantoor waarmee u een BREEAM excellent certificaat behaalt? Ons eigen architectenbureau gaat graag met deze wens voor u aan de slag.

 

Relevante links

Wij maken uw kantoor energieneutraal

Reduceert u uw CO2-uitstoot door te kiezen voor een energieneutraal kantoor, óf voor een kantoor met een aantrekkelijk energielabel? Vul alvast uw gebouwgegevens in onze online QuickScan en krijg snel inzicht wat een upgrade naar Energielabel C kost. Vragen? Het opvragen van informatie of het plannen van een kennismakingsgesprek kan telefonisch via het nummer naar 071 - 332 00 50.

Neem contact met ons op
Kantoor Klimaat energieneutraal

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.