Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Distributiecentrum bouwen

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Voordat u een distributiecentrum laat bouwen is er vakkennis nodig. Kennis over locaties in Nederland. Kennis over (lean) bouwen. En kennis over de markt. Heembouw creëert een plek waar mensen willen ondernemen. Plekken waar mensen graag willen zijn en waar een sterk staaltje architectuur van toepassing is. Daarom ontwerpen en bouwen wij ook graag uw distributiecentrum.

 

Bel ons

 

Laat uw distributiecentrum ontwerpen en bouwen op basis van originele ideeën

 

Wij denken continu ‘out-of-the-box’. Indien gewenst, gaan wij voor u op zoek naar een passende locatie en maken we marktanalyses. Wij reiken u originele ideeën toe, allen perfect ontworpen door ons architectenbureau Heembouw Architecten. Is het ontwerp door u goedgekeurd? Dan gaan onze Heembouwers aan de slag met het bouwen van het distributiecentrum. Door onze korte communicatielijnen en concrete aanpak hebben wij tot op heden tal van bouwprojecten opgeleverd op het gebied van wonen, kantoren en bedrijfsruimten. Starten wij binnenkort ook aan het ontwerp van uw bouwproject?

 

Relevante links

Overtreffen wij uw verwachtingen?

Wij streven ernaar de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij zijn te allen tijde concreet en vertellen u wat u als eindresultaat krijgt. Om uw projectwensen te formuleren leren wij u graag beter kennen. Maak een afspraak door te bellen naar 071 - 332 00 50 en maak uw projectwensen kenbaar.

Neem contact met ons op
Distributiecentrum locatie luchtfoto logistiek

Contactpersoon

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.