Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Bedrijfsruimte

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Een bedrijfsruimte is een ruimte waar hard gewerkt wordt. Maar ook een ruimte waar mensen met plezier willen zijn en waar mensen elkaar ontmoeten. Met deze visie ontwerpen en bouwen wij. Schakelt u Heembouw in voor het ontwerp en de realisatie van uw bedrijfsruimte?

 

Bel ons

 

Aan welke eisen moet uw bedrijfsruimte voldoen?

 

Een royale ontvangstruimte voor relaties. Ergonomische werkplekken voor werknemers. Open ruimtes met veel glas. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van eisen waaraan uw bedrijfsruimte moet voldoen. Wij luisteren graag naar uw wensen, om zodoende een ontwerp te bieden dat naadloos aansluit bij uw bedrijfsimago en behoeften. Een plek die er daarnaast ook fraai uit ziet. Want wij creëren plekken waar mensen willen zijn. Een plek waar mensen zich thuis voelen.

 

Relevante links

Wij luisteren graag naar uw eisen

Wenst u uw eisen kenbaar te maken? In dat geval maken we graag kennis met u. Middels een gesprek achterhalen we uw wensen en eisen, die het uitgangspunt vormen tijdens het ontwerpproces en tijdens het technisch uitwerken. Een afspraak maakt u door te bellen naar 071 - 332 00 50. Van ontwerp tot aan de technische uitwerking en van prijsvorming tot aan de realisatie van het project. Gedurende alle fases van een bouwproject zijn wij u van dienst.

Neem contact met ons op
Bedrijfsruimten inspirerende omgeving

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.