Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Bedrijfshal bouwen

Wij creëren plekken waar mensen willen ondernemen

Een bedrijfshal moet niet alleen praktisch zijn zodra u deze laat ontwerpen en bouwen. Als geen ander weten wij hoe belangrijk de uitstraling van uw bedrijfshal is. Het pand is immers uw visitekaartje. Hierdoor moet uw bedrijfshal naadloos aansluiten op uw bedrijfsimago zodra u de hal laat ontwerpen. Heembouw heeft een breed portfolio opgebouwd op het gebied van ontwerp en realisatie van onder andere bedrijfshallen.

 

In wat voor stijl laat u uw bedrijfshal ontwerpen en bouwen?

 

Voordat u uw bedrijfshal laat bouwen staat een gedegen ontwerp op de planning. Wij beschikken over een eigen architectenbureau; wat zorgt voor een haalbaar ontwerp, korte communicatielijnen en een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

 

Bel ons

 

Is het ontwerpen van uw bedrijfshal afgerond, en is de prijsvorming en contractvorming geregeld? Dan is het tijd voor de uitwerking van het ontwerp. In een BIM-model werken wij het ontwerp technisch uit en eenmaal uitgewerkt verzorgen wij het gehele vergunningstraject. Zijn de benodigde vergunningen aangevraagd en goedgekeurd? Dan kan het bouwen van uw bedrijfshal starten. Uiteraard verzorgen wij ook de bouw voor u. Er wordt gewerkt met strakke deadlines; die te allen tijde worden nageleefd. Laat u uw project van A tot Z aan ons over? Hoe komt de bedrijfshal eruit te zien die u wilt laten bouwen?

 

Relevante links

Plan een afspraak in of stel uw vragen

Wilt u meer informatie over een ontwerp voor uw bedrijfshal? Of heeft u vragen over de bouw of overige vragen? Stel ze door te bellen naar 071 - 332 00 50. Ook voor het plannen van een afspraak belt u naar het bovengenoemde nummer.

Neem contact met ons op
Heembouw Aannemer lean bouwen

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan onderstaand formulier in.