Home

Schaffenburg

Bedrijfspand met magazijn en living showroom

Exterieur bedrijfspand Schaffenburg ontwerp Heembouw Architecten
Status
Opgeleverd
Locatie
Zwijndrecht
Opdrachtgever
Schaffenburg
Architect
Heembouw Architecten
Omvang
2.400 m² magazijn en 1.300 m² living showroom
Plaats
Zwijndrecht
Interieur
Schaffenburg
Bijzonderheden
In de gevel langs de A16 bij Zwijndrecht is een levensgroot digitaal billboard opgenomen
Opdrachtgever/ gebruiker
Schaffenburg Office Furniture

Familiebedrijf Schaffenburg Office Furniture is een producerende groothandel van kantoormeubilair met een omvangrijk dealernetwerk. Het bedrijf groeit en heeft een grote eigen voorraad voor snelle levering. De vraag was om op een prominente zichtlocatie een bedrijfspand te creëren dat bijdraagt aan hun naamsbekendheid. Samen vonden we een prachtige plek aan de A16 in Zwijndrecht. Uitgangspunt voor het ontwerp was een stevig en duidelijk bouwkundig signaal. Twee gedraaide blokken van het hoogbouwvolume zorgen voor een alzijdige oriëntatie, zowel richting de snelweg als richting de vergezichten over de Drechtsteden en Rotterdam. 

We delen veel met Heembouw. Van de filosofie die aansluit bij onze familiegedachte, tot aan het werken met een turnkey concept. Ook wij ontwikkelen, ontwerpen en maken voor de klant. En herkenbaar, ook bij Heembouw wordt gewerkt met passie. Je merkt dat iedereen op de juiste plek zit en zij plezier hebben in wat ze doen. Het voelt voor ons als 'een volgende keer weer met Heembouw'.

Marieke WijnbergenSchaffenburg
Bedrijfspand Schaffenburg met magazijn en living showroom

We wilden een stevig en duidelijk bouwkundig signaal realiseren. Een gebouw waar niemand om heen kan. Mooi te ervaren dat het herkenbare gebouwconcept goed wordt gezien én ook echt nieuwe klanten oplevert.

Diederik de JongeArchitect, Heembouw Architecten

Project updates

    Volgend project