Deel via LinkedIn

Deel via E-mail

Leegstaand vastgoed krijgt nieuw leven

In opdracht van BSM Valves Holding B.V. heeft Heembouw een bedrijfspand met kantoor aan de Zinkstraat in Breda gerenoveerd en uitgebreid. Dit gedateerde industriepand, waarin voorheen DHL gehuisvest was, stond leeg. Met de renovatie heeft het pand een complete metamorfose ondergaan. Heembouw Architecten maakte hiervoor het ontwerp. De buitengevel kreeg een ingrijpende facelift en is als het ware ‘in een nieuwe jas gestoken’. Het pand is voorzien van een kantoor  van 1.200m² en de bestaande bedrijfshal is aangepast en uitgebreid naar 2.800m². Een mooi voorbeeld hoe leegstaand vastgoed weer geschikt gemaakt kan worden voor een hernieuwd gebruik. BSM Valves, specialist in het vervaardigen van afsluiters, flenzen en fittingen, is zeer tevreden over het eindresultaat. 

BSM Valves Breda
Opgeleverd
Breda
BSM Holding B.V.
Heembouw Architecten

Bekijk het project in beeld


Make-over voor industriepand BSM

10 augustus, 2013

Heembouw Architecten maakte het ontwerp voor een complete make-over van dit leegstaande industriepand aan de A16. De buitengevel kreeg een ingrijpende facelift en is als het ware ‘in een nieuwe jas gestoken’.

Verder is er een kantoorruimte van 1.400m² gerealiseerd en is de bedrijfshal aangepast en uitgebreid naar 3.000m². Een mooi voorbeeld van "hoe om te gaan met leegstaand vastgoed". Dit gedateerde bedrijfspand heeft hiermee een tweede leven gekregen. 

 

1
5
BSM Valves Breda
BSM Valves Breda
BSM Valves Breda
BSM Valves Breda
BSM Valves Breda