In augustus 2020 is Heembouw gestart met het realiseren van een balkon op de 3e laag van een van de bestaande WTC-torens, om zo de horeca die daar gesitueerd is, uit te breiden met een buitenruimte van 90m2. BCN maakte het ontwerp voor deze uitbreiding. De realisatie van dit balkon, zorgde voor de nodige uitdaging. Het moest gemaakt worden op het parkeerdek, waar een belasting van slechts 200 kg per vierkante meter mogelijk is. Samen met leverancier Van de Wel Las en Constructie, kwam Heembouw tot de oplossing hiervoor en is de constructie ter plekke in kleinere onderdelen opgebouwd.

Daarnaast is het entree gebied van -2 t/m de 3e laag opgeknapt met een nieuwe vloer, een nieuwe wand- en plafondafwerking. In het ontwerp hiervoor van Pubblik en Vos, is gebruik is gemaakt van high-end materialen, wat zorgt voor een chique en luxueuze uitstraling. Begin maart rondde Heembouw deze werkzaamheden af, en was de oplevering aan de tevreden opdrachtgevers WTC Schiphol en SRE.

In het licht van de vaste samenwerkingsovereenkomst die er al sinds 2014 is tussen WTC Schiphol en SRE en Heembouw, worden jaarlijks verschillende werkzaamheden uitgevoerd. Afgelopen jaar heeft Heembouw op leeggekomen verdiepingen de plafonds vervangen door geklimatiseerde plafonds, werden de gevelwanden aan de binnenzijde voorzien van moderne stalen radiator ombouwen en zijn 17 toiletgroepen en liftportalen opgeknapt. Daarnaast zorgt Heembouw voor verbouwing en aanpassingen van kantoren, overeenkomstig de huurderswensen, vaak ook inclusief interieurontwerp.