Ervaringen met Heembouw

De klant is ons bestaansrecht. Wij vinden het dan ook belangrijk te weten hoe een opdrachtgever de samenwerking met Heembouw heeft ervaren, nà afronding van een project. Daarom voeren wij na elk afgerond project een klanttevredenheidsonderzoek uit. De uitkomsten worden met de klant besproken zodat desgewenst nadere toelichting gegeven kan worden.

Uw mening telt!
In ons klanttevredenheidsonderzoek vragen we hoe de klantgerichtheid van Heembouw wordt ervaren, maar ook hoe duidelijk contracten en facturen zijn. En omdat bouwen onze corebusiness is en blijft, willen we ook graag weten hoe de uitvoeringsfase door de klant beleefd is. Als totaalaanbieder voeren wij veel van onze projecten op turnkey-basis uit. Bij deze design & build -trajecten is het belangrijk te horen wat de opdrachtgever over onze advies- en ontwerprol denkt.

Een project houdt niet op bij de oplevering; nazorg, klachtenafhandeling moeten de nodige aandacht krijgen. Ook daarover vragen wij de klant naar zijn mening. Wij zijn ervan overtuigd dat samenwerken tot het allerbeste resultaat leidt. Graag horen we hoe klanten de samenwerking en communicatie met ons ervaren. Ook dat is een onderdeel van ons klanttevredenheidsonderzoek.